lördag 4 september 2010

Träna för att tävla

Störningsträning på klubben med andra hundar, folk, kommendering och "elitbana" var dagens tema. Ett par svängar mot störningshundarna som jag kunde bryta snabbt blev resultatet. Fick till ett par korta fria följ, ingångar, sitt, ligg, tandvisning och budföringsträning. På budföringen ligger fokus just nu på att klappas om av olika människor och det klickas om man sitter still i position. Därefter godis. Blev filmade men är inte helt säker på att det blir en DVD-utgåva på dagens pass. Ganska "tjoig" matte skulle nog dra ner antalet getingar i Expressen. However, ganska nöjd med träningen. Glad att jag, lillhusse och lillhunden fick vara med och störa!

5 kommentarer:

Lena sa...

Har inte varit här på ett tag eftersom bloggandet har varit helt undermåligt men blev glatt överraskad av tre (!) inlägg =P
Låter ju som om träningsinspirationen har kommit tillbaka! Är det västen??? Har ni tränat nå't på sitt-stanna (undrar oroligt). Det ska bli kul att se Bastianen igen, vi måste försöka få till ett träningspass när ni är här.
Kram Lena

Jenny sa...

Åååh! Dina kommentarer uppskattas sååå mycket, det är ju för dig jag bloggar liksom!! Sitt, stanna går framåt, var lugn. Men sen är ju frågan: hur länge? Hur långt? Tja, där är ju allt relativt. Helt klart måste vi bara träna till helgen, ska bearbeta hussen redan ikväll. Har mina knep ;)

Sara sa...

Tack Jenny!!!!!
Jag e SÅ glad!!!

Kul att du var o träna idag oxå!!
Kul o få inspiration!!

Kerstin sa...

Jösses här har det minsan bloggats så det står härliga till. Nu får man ju skärpa till sig och titta in här ofta;)
Kram Kerstin

Agility Vilda sa...

Tack för att du tänker på oss. Känns ledsamt, men helt rätt. Vi ses